Foreløbigt program. Siden opdateres snarest

ROSKILDE onsdag d. 14.09.22 og torsdag d. 15.09.22

Klima-Karavanen går fra Lejre til Roskilde d. 14.09.22.

Vil du med, så ring til Lone på telefon 40788364. 

PROGRAM I ROSKILDE:


Onsdag d. 14/9:


Kl 15-16: Klimamarch der starter på Ringstedvej/Lindenborgvej, hvor vi møder Klima-Karavanen gående fra Lejre.


Kl. 16: Velkomst Stændertorvet


Kl 16.10-17. 20: Softsongs kommer og synger og spiller, og der vil være taler af: Forfatter og klimaaktivist Kristina Stoltz og biskop Peter Fischer-Møller. Derudover vil der være tre indlæg som dækker emnet Bæredygtig mobilitet af: Helene Dyrhauge, forsker i bl.a. transportpolitik, Claus Hedegaard Sørensen, transportforsker fra svenske K2 og Jakob Skovgaard Villien, Trafik og mobilitetsplanlægger, herunder ansvarlig for Cykelbiblioteket.


Efter kl 17.20: Man har mulighed for at gå rundt til de forskellige grønne foreninger og bevægelsers stande på Stændertorvet. Der uddeles sandwich til de gående fra Fyn og Jylland, og dem der kommer langvejs fra bliver indkvarteret rundt om i byen.


Torsdag d. 15/9:


Der tilstræbes tilbud om morgenmad på indkvarteringsstedet.

Hviledag – mulighed for at hvile benene eller gå en tur i byen.

Kl 15: Klimayoga for alle i Folkeparken med Daphne Hunneche (ingen tilmelding). Medbring underlag/tæppe.

Kl 17-19: Samtalesalon på Roskilde Gymnasium med temaet "Vores skønne grønne fremtid" med indlæg fra forfatter Josefine Klougart. Er gratis men kræver tilmelding på: arthur_nielsen@hotmail.com

Kl 19-21: Fællesspisning for marchdeltagere, samtalesalondeltagere og lokale borgere på Roskilde Gymnasium. Fællesspisningen er gratis. Marchdeltagere fra Roskilde og omegn skal tilmelde sig på: rosklimanetv@gmail.com


Fredag d. 16/9:


Der tilstræbes tilbud om morgenmad på indkvarteringsstedet.


Kl 10: Karavanen sendes afsted fra Hestetorvet mod Albertslund med en sang og en tale.


For mere info se Facebook-begivenheden: https://www.facebook.com/events/3379312612300588?ref=newsfeedDobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.